Mentalt stærk i job

Hvordan du hjælper dig med at:

- Styrke din mentale sundhed

- Mestre din energi og mærke efter

- Skabe en øget bevidsthed om, hvad der er vigtigt for dig

- Indsigt og nye redskaber til at navigere i fremtiden

- Støtte til at tage ansvar for egen situation og blive kaptajn i eget liv
Din underviser


Vita Mea
Vita Mea

Hvad andre spørger om


Hvornår starter og slutter kurset ?
Kurset starter nu, Kurset består af 7 moduler, og vi anbefaler, at du sætter 1 uge af til hvert modul og til de øvelser, der hører med til hvert modul. Der er ingen rigtig eller forkert måde at følge kurset på, og hvis noget giver mere mening for dig, er vores anbefaling, at det er dér, du starter.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurset ?
Du har online adgang til kurset i 6 måneder fra den dato du modtager din adgang. Alle opgaver i kurset kan downloades, og vi anbefaler dig, at gemme dem til senere brug.
Hvis du ikke er tilfreds ?
Vi vi rigtig gerne have at du er tilfreds, hvis ikke du er tilfreds, så tilbyder vi en 60 minutters gratis online coaching session når du har været igennem kurset. Sammen kan vi finde ud af hvad det er, der har drillet eller ikke har haft en effekt og du kan arbejde videre på egen hånd igen.
Hvad får jeg ud af det her kursus ?
Du vil lære at passe bedre på dig selv. At opfylde dine egne behov er en livslang proces. Ofte er det små forandringer, der er med til at give os fornyet energi og gøre os mere opmærksomme. Når vi taler om at passe på dig selv, handler det om, at du bliver opmærksom på dine behov og på at sikre, at du trives i hverdagen. Ofte er det vores egenomsorg, der forsvinder, når vi oplever at have travlt, være optaget af andre eller i perioder blot er tappet for energi. Vi glemmer at tilgodese os selv og at give os selv den opmærksomhed, som vi har brug for.
Hvad er formålet med kurset ?
Formålet med dette kursus er at give dig en bevidsthed om, hvor og hvordan du kan styrke dig selv i hverdagen og på den lange bane. Det giver dig mulighed for at identificere hvor dine ressourcer er og hvor du møder dine begrænsninger. Kurset tilbyder dig en vifte af redskaber til at øge din bevidsthed og komme over nogle af disse forhindringer. Forandring kræver bevidsthed og opmærksomhed og er ikke noget, der absolut sker på få uger.
Hvordan er kurset sammensat ?
Kurset er sammensat sådan, at du undervejs vil få alle sanser i spil, og øvelserne vil kunne manifestere sig forskelligt hos dig. Rammen for kurset er sammensat for at sikre en forankring i det, som du læser, hører og ser, - kombineret med de øvelser, som du udfører. Som du kommer kurset igennem er der forudsætning for at du løbende kan tage de redskaber og værktøjer med, som du får tilbudt. Måske vil du opleve, at øvelserne kommer til at føles mere naturlige. Det kan være relevant indimellem at gå tilbage for at samle op på øvelser, som du tidligere har været igennem, og som pludselig kan give mere mening.
Hvordan finder man ud af, om man gør det rigtigt eller forkert ?
DU er facit. Derfor er der i kurset ikke indlagt et Rigtigt eller Forkert. Blot forsøg dig med et åbent sind og gør dig selv den tjeneste at gennemgå alle moduler og alle øvelser..
Hvad er grunden til at der er 7 moduler ?
Længden af kurset er baseret på teorierne om forandring. Vi vil gerne love dig, at dette ikke er et quickfix. Man siger det tager 7 dage at skabe en ny vane og op til 3 uger at skabe en bevidsthed om, hvilke vaner eller strategier, man gerne vil ændre og derfra tager det et sted imellem 3-6 måneder at implementere en ny vane eller en ny strategi. Her er der stadig mulighed for, at man falder tilbage i gamle vaner eller strategier, indtil at den nye strategi er helt på plads. Når du har været igennem kurset og har forholdt dig til hvorfor, hvordan og til vigtigheden af at tage vare på dig selv og skabe kulør i livet, vil du måske efterfølgende kunne tage nogle af øvelserne som et vedligeholdende quickfix. Din verden er ikke forandret over de næste 7 uger – men du vil få tilbudt redskaber, indsigt og konkrete øvelser, som du kan fortsætte med at træne.

Du kan ikke ændre på fortiden. Du kan ikke ændre på det, der er sket, for det er overstået.

Brug istedet kræfterne på accept, og på at tingene er, som de er / var som de var, - og flyt dit fokus til det, der skal træde istedet for.

Vær minded på hele tiden at minde dig selv om, hvordan du gerne vil have det, og hvad du ønsker at opnå.

Og hold godt fast – også når du lige går et par skridt baglæns, for vi ved jo allerede, at det kommer til at ske.

Og indimellem, gør dig selv den tjeneste; gå tilbage og lyt til modulerne og gentag øvelserne. Lig det eventuelt i din kalender, så du husker det.

Som vi har lært tidligere, er det gentagelse, gentagelse og atter gentagelse, der er med til, at vi får det ind under huden, og at vi stille og roligt kommer derhen, hvor vi ønsker at være.

Din bonus er:

  • Bedre velvære.
  • Stærkere kropsfornemmelse.
  • Et følelses register, der kan være med til at fungere som kompas og navigator.
  • At komme til at leve det liv, som du ønsker
  • Et liv med mere balance og ro.

For du kan først give noget nærende, når du selv er fyldt op – og den der skal fylde dig op, er DIG.

Dette kursus er ikke åbent for deltagelse